Pošljite povpraševanje

URBANI DOM

v zavetju narave

Devana Park II – nadaljevanje zgodbe o prepletu narave in mesta.

Filozofija projekta

Ko arhitektko, Jadranko Grmek iz studia Genius loci povprašamo, zakaj je bil gozd tako velika inspiracija pri projektiranju stanovanjske soseske Devana Park II in kaj je ena bistvenih nalog vsakega arhitekta, nam ga. Grmek zaupa:

ne da premaga ali spreminja prostor, ampak damo da v njega nekaj dodaja; novo identiteto, ampak zmeraj tudi s spoštovanjem do obstoječega.

Celotno filozofijo za projektom Devana Park II si lahko pogledate v videu z go. Grmek, kjer opiše svoj navdih, delo, koncept in zasnovo stanovanjske soseske Devana Park II.

O projektu

Nadaljevanje zgodbe

Devana Park soseska se nahaja na pobočju Golovca, tik ob kompleksu Devana Park I. Devana Park II bo nadaljeval zgodbo o harmoniji med naravo in mestnim življenjem v središču mesta. Arhitekturna zasnova bo načeloma sledila zasnovi in ideji Devana Park I in bo skupaj oblikovala harmonično sosesko.

01

GOLOVEC JE
VAŠE ZAVETJE

Dan začnete s koraki po zemlji, sedete na deblo, polnite pljuča z vonjem po prvobitnem življenju in si polnite baterije. Dotik zemlje na goli koži poživi duha, daje navdih in pomirja. Poraja se vaš dan v mestu, kamor se lahko zapeljete s kolesom ali greste peš. So to sanje ali komaj dojemljiva realnost?

02

BLIŽINA JE NJENA
DRUGA NARAVA

Sodobno življenje od vas zahteva veliko, a vaš čas je predragocen za minevanje v gneči, ko ste zaprti v osamo avtomobila. Iz svojega zavetja pod Golovcem imate Ljubljano na dlani, ki s svojim vrvežem in lepoto vsakogar napolni z živostjo. Kot dobri prijatelj je vedno blizu in dosegljiva. Nič več vam ni treba sklepati kompromisov med življenjem blizu narave in udobjem bivanja v neposredni bližini mesta.

03

Odsev naravnega
okolja

Terasaste stanovanjske zgradbe Devana Park II so kot zavetno pečevje, ki raste iz gozda: njihova fasada je siva z zelenimi elementi, njihova oblika pa odseva plastnice in relief grebena, v katerega so zraščene. Fasado krasijo drevesa, ki zgradbam dajejo pridih trajnosti in trdnega zavezništva z gozdom, v katerega so vpete.

04

URBANO BIVANJE ZA AKTIVNO ŽIVLJENJE

Predstavljajte si, kako se noč osupla odtihotapi, ko nežno podrhtavanje gozdnega življa naznani rojstvo jutra. Metulj zafrfota, ptica zažgoli, vi se pretegnete in pozdravite sonce. V enem od sodobnih, visokokakovostnih stanovanj bivate, rastete in dihate naravo. To je vaš dom. Vaš urbani utrip narave.

05
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05

Lokacija

Stanovanja

* Investitor si pridržuje pravico do sprememb objavljenih opisov, vizualizacij, komercialnih skic, kvadratur in ostale dokumentacije.
* Uradna prodaja stanovanj se je že pričela, zato pohitite, in si zagotovite svoje stanovanje!

Investitorjevi referenčni projekti

City Home Park

Naše sestrsko podjetje, City Home Park, je gradbeno-investicijsko podjetje z več kot 15 let izkušnjami na tem področju in z več kot 100 tisoč m2 zgrajene kvadrature stanovanjskih površin.

Naši kolegi v City Home Park verjamejo, da gradnjo ne sestavljajo samo opeke in skice. To je tudi filozofija, pogled proti svetu – takšen kot je dane in kot bi želeli, da je bo v prihodnosti.

Pri vsakem novem projektu, CHP da veliko poudarka na ljudi, okolje in izvedbo detajlov.

CHP projekti so dokaz njihovega nivoja dela in veselih nasmehov ljudi, ki te projekte imenujejo svoj dom.

01

Flora Park

Flora Park je stanovanjski kompleks v Sofiji, Bolgariji s 14 stavbami (skupno 450 stanovanj) in z velikim parkom, ki vključuje otroško igrišče, zunanjo telovadnico, bazen in sprostitveno – rekreacijski center.

Koncept Flora Park je zasnovan z mislijo na družino in za ljudi, ki ne želijo delati kompromisov kar se njihovega doma tiče.

02

Flora Garden

Flora Garden je stanovanjski kompleks v Sofiji, Bolgariji z 8 stavbami (skupno 120 stanovanj) in z urejenimi zunanjimi površinami za stanovalce.

Koncept Flora Garden je nadaljevanje in nadgradnja ideje pri Flora Park, s posebnim poudarkom na interierju.

03

Gardenia

Gardenia je zaprt stanovanjski kompleks s tremi stavbami in petimi vhodi. Pri tem projektu je poseben poudarek na bogato zasnovani ozelenitvi z raznoliko vegetacijo, posebej izbrano, da ustvarja dekorativne efekte skozi celo leto, in na kakovostnih materialih, uporabljenih v skupnih delih stavb.

04
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

KONTAKT

Ekskluzivna prodaja:
Zoran ĐukićCEO
Hradeckega cesta 50C, Ljubljana
Od ponedeljka do petka od 9 do 17 ure

* Vsi opisi, vizualizacije, komercialne skice, kvadrature in ostala dokumentacija je še v pripravi in ni končna, zato si investitor pridržuje pravico do sprememb.

Oglasite Se Nam

Izpolnite obrazec in v kratkem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje

  • Ta obrazec shrani vaše ime, e-mail in telefonsko številko, z namenom, da vas lahko kontaktiramo glede informacij o naši ponudbi. Naša politika zasebnosti določa, kako varujemo in upravljamo z vašimi osebnimi podatki.